Worldwide Home Contact Impressum Zoeken Sitemap Login
 
Links:

www.scios.nl

www.bvscios.nl
Service bij u in de buurt

Altijd dichtbij

Met ruim 30 goed opgeleide technici die verdeeld over het land wonen is Elco Burners altijd bij u in de buurt. Door deze enorme slagkracht is Elco als geen ander in staat om snel op uw wensen in te spelen. Of het nu gaat om het verhelpen van een storing of een keuring, Elco Burners staat voor u klaar!!

Onderaan deze pagina vindt u een kaartje van Nederland. Hierop kunt u onze regioverdeling onderscheiden.

 

Dag en nacht

Veel bedrijven werken ook 's avonds, 's nachts, in het weekeinde en op feestdagen. Elco Burners laat u ook dan niet in de kou staan.
Elco heeft altijd 3 technici stand-by staan voor het verhelpen van storingen. Dit betekent dat we altijd snel kunnen reageren, ook buiten de normale werktijden.

 

Ook reservedelen

Alle technici van Elco Burners zijn voorzien van een grote voorraad reservedelen, zodat een defect onderdeel snel vervangen kan worden.
Toch kan het voorkomen dat een onderdeel defect raakt dat de technicus niet in zijn auto heeft. In dat geval kunt u terugvallen op onze materiaaldienst. Deze dienst is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar. Met een koerier wordt het benodigde onderdeel direct naar u toegebracht.


Altijd bereikbaar

Elco Burners staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, oftwel 8.760 uur per jaar voor u klaar. U kunt ons bereiken op:

+31 (0)88 695 73 50Of mail naar:
service@nl.elco.net