Worldwide Home Contact Impressum Zoeken Sitemap Login
 
Advies

Hulpmiddel voor bepaling Keuringsplicht kleine
stookinstallaties

Er zijn nog regelmatig vragen over de keuringsplicht van kleine stookinstallaties. Het blijkt lastig te bepalen of installaties die technisch met elkaar verbonden zijn een keuring moeten ondergaan.
Wij hebben een hulpmiddel gevonden om u misschien te helpen met het nemen van een beslissing.
 

Verander(en)de regelgeving Nox Emissie voor water- en Stoomketels

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle water- en stoomketels met ene vermogen van meer dan 1MW, zowel de nieuwe als de bestaande, voldoen aan de NOx emissie eis van 70 mg. Met name voor bestaande installaties kan dit consequenties hebben. Voor vrijblijvend advies hieromtrent kunt u uiteraard bij Elco terecht.
 

Onze know-how maakt het verschil

In de bouw van grote thermische centrales wordt de weg naar succes in het begin bepaald. Deskundig advies is dus cruciaal. Met meer dan 80 jaar ervaring, gebaseerd op eigen onderzoek en ontwikkeling, hebben wij de know-how die u nodig heeft voor het ontwerp, de planning en uitvoering van uw project. Op uw verzoek kunnen we het beheer van het project verzorgen, vanaf de ontwerpfase tot aan de ingebruikname. Wij bieden de volgende voordelen:
 

1) Inventarisatie en analyse van de behoeften

We analyseren de thermische processen in uw productieketen.
Op basis van uw behoeften, productie-eisen en de resultaten van onze analyse ontwikkelen we een optimale oplossing.
 

2) Economische Analyse

Voor complexe taken zijn er altijd meerdere wegen om het doel te bereiken. Wij ontwikkelen en vergelijken verschillende oplossingen en adviseren de oplossing die het beste aan uw behoeften voldoet.
 

3) Planning Support

Op verzoek steunen wij u in het ontwerp en de planning. Uw voordeel: individueel, op maat gemaakte structuren met een hoog kosten-baten-effect garantie.
 

4) Project Management

Onze ervaren project engineers realiseren een economische oplossing, gemeten door de investeringen en operationele rendement op uw tijd geoptimaliseerd.
 

5) Vermindering van de milieubelasting

Verbranding met een brander van Elco Burners B.V. voldoet aan alle Nederlandse wetgevingen op het gebied van milieubelasting. Wij garanderen u een oplossing die goed werkt en op de lange termijn past binnen de wettelijke emissiegrenzen.


Meer dan 80 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en het onderhoud van branders en ovens.
 
  
Hulpmiddel voor bepaling Keuringsplicht kleine (494 kByte)

 
Verander(en)de regelgeving Nox Emissie voor Stoomketels
Artikel Verander(en)de regelgeving NOx emissie voor Stoomketels (6272 kByte)
Advies brochure (782 kByte)